Aasta Ema tiitlile on 11 kandidaati

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tänavu esimest korda valitava Läänemaa Aasta Ema tiitlile on esitatud 11 kandidaati.

Lääne maavanema Innar Mäesalu sõnul on valiku tegemine väga keeruline, kuid täna õhtuks see tehakse.

Läänemaa esimest Aasta Ema tunnustatakse sel nädalavahetusel.

Läänemaa Aasta Ema auhinna eesmärk on väärtustada emadust ning tunnustada ema rolli laste kasvatamisel.

Aunimetus antakse emale, kes on eeskujuks teistele, üles kasvatanud tublid lapsed ning samal ajal tegutsenud silmapaistvalt ka ametialaselt või ühiskondlikus elus. Läänemaa Aasta Ema peab olema Eesti Vabariigi kodanik ja Läänemaa elanik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
HUVITAV...
9 aastat tagasi

Läänemaal on varem ka Aasta emasid valitud 2001-2003 aastani. Kas need enam ei olegi Läänemaa Aasta emad???

nuuh
9 aastat tagasi

Uskumatu, ei valitudki mõnd rahvatantsijat või muud tingel-tangel muda pudelisse toppijat 🙂 Väga õnnestunud valik, õnnitlen!

ann
9 aastat tagasi

Väga õigele inimesele läks see tiitel. Õnnitleme südamest

Just see
9 aastat tagasi

ongi meie koige suurem julgeolekurisk

nii+on
9 aastat tagasi

Järelikult seda vassimist ja vale on siin nii palju,et enam ei suuda me midagi ilusat isegi mitte selle imelise tiitli puhul näha…….selline jama olevat ju ainult Tallinnas ja Savisaarega ,aga tegelikult on sahkerdamist kogu riik täis. Mida väiksem linn,seda hullemini see sahkerdamine silma hakkab.

Ja
9 aastat tagasi

mina arvasin,et minul midagi viga…

Eksole!
9 aastat tagasi

Siililegi selge, et valituks tulevad omad tuttavad ja sugulased! Täpselt, nagu kullalinnu võistluseks valituks tulevad žüriiliikmete sõprade lapsed ja tuttavad. Täpselt samamoodi, nagu saadakse Haapsalus endale soojad töökohad ilma konkursita. Täpselt samamoodi, nagu saadakse endale kinnisvara- mis peaks olema avalik oksjoni müük, aga osa võtab valitud seltskond. Võiksin jätkata lõpmatuseni. Ka teatud puutumatus kehtib paljudele valitutele seal Haapsalu linnas, sest linnake on väike, kõik tunnevad kõiki ja nii satuvadki teatud ebakompetentsed inimesed juhtivatele või vastutusrikastele kohtadele, aga andekad ja tublid, kes tõeliselt omavad oskuseid- need kolivad sellest tiigist minema ja lasevad neil valitseda- las nad olla üksteisele seal nuhtluseks.

just
9 aastat tagasi
Reply to  Eksole!

100% nõus! Haapsalu on selline linn,kus käsi peseb kätt ja sellel teel kõik saavutataksegi-kes kellegi laua all flööti mängib või siis rahvatantsus koos ollakse või lihtsalt hea tuttav naabermajast.