Lääne Elu paberleht 15. aprillil

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

image
* Haapsalu linnavalitsus ja Läänemaa ühisgümnaasium korraldasid vehklemises juunioride maailmameistriks tulnud Katrina Lehise ja tema treeneri Helen Nelis-Naukase auks tseremoonia.

* 17aastane Haapsalust pärit akordionist Henri Zibo pälvis Klassikatähtede finaalis žürii tunnustuse, kuid jäi rahvahääletuses alla viiuldaja Katariina Maria Kitsele.

* Lihula gümnaasiumi direktor kirjutab, et ta pole nõus hinnanguga, et Lihulas ei saa head haridust. Tänavu on abituriente neli ja kolm neist lõpetab gümnaasiumi medaliga.

* Tänavune suvi paneb proovile linlaste kannatuse ja linnajuhtide suutlikkuse, sest suve teisel poolel algab tänavavalgustuse uuendamine ja Tallinna mnt-Jaama tänava ristmiku remont.

* Loe Aivo Paljasmaa arvamust haapsallaste Peterburi reisist.

* Eelmisest neljapäevast on avatud Läänemaa naiste tugikeskus naistele ja lastele, kes on langenud lähisuhtevägivalla ohvriks.

* Haapsalu rahvasprint meelitas laupäeval kokku suure hulga amatöörautosportlasi. Stardijoonele pääses 119 autot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juheiii
10 aastat tagasi

Paljasmaa kiidulaul oli ikka üle kõige,nalja sai kõvasti…ütleme nii,et võttis kõik need neli aastat nalja kokku,mida Rahuvarm aselinnapea toolil tegi .

Jah
10 aastat tagasi

Et siis riigieksamite tulemuste osas on Lihulal kavas võtta ära esikoht 🙂 Jõudu!

Koht esikümnes
10 aastat tagasi
Reply to  Jah

on suure tõenäosusega võimalik, aga koolide edetabelisse saab alles siis, kui lõpetajaid on 5. Ja ma arvan, et Lihula Gümnaasiumil on selle üle hea meel, et neid ei ole viis, sest järgmine aasta saaks Lääne Elu valjuhäälselt kuulutada, et Lihula Gümnaasium on umbes 100 või rohkem kohta oma eksamitulemustega langenud.

Srecko
9 aastat tagasi
Reply to  Jah

Articles like these put the consumer in the driver seat-very imattrpno.

heh
10 aastat tagasi

Pane oma laps siis väikekooli kui ebavõrdsust tajud. Keegi pole keelanud ju 🙂

oh+ja+oh
10 aastat tagasi

Tore, et Lihula gümnaasiumis on 4 lõpetajat, kellest 3 lõpetavad medaliga.
Mina kui maksumaksja mõtlen, miks minu lapsed peavad õppima gümnaasiumis, kus on 33 õpilast klassis. Võib-olla nemad ka lõpetaks medaliga, kui oleks väike klass. Kas riiklik haridus ei peaks tagama võrdse kohtlemise? Kui Lihulas oleks erakool, mille kulud kannaks lapsevanemad,siis poleks midagi öelda. Aga praegu ma küll ei saa aru, mille üle me rõõmustame.
Igal asjal on oma hind.
Jääme siis lootma,et need medalistid panustavad tulevikus meie ühiskonda
umbes 10 korda rohkem, kui tavaklassides õppijad.