Läänemaa Jalgpalliklubi saab Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubilt laenuks neli noorjalgpallurit

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti noorte meistrivõistluste 2014 aasta hooajaks on kaks Läänemaal noortega tegelevat jalgpalliklubi, tegemas tihedat koostööd noormängijatele mänguvõimaluste leidmisel.
Nii laenab Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi käesolevaks hooajaks neli oma noormängijat, Läänemaa Jalgpalliklubile.
Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi treener Jaanus Getreu:” Jah, see on ainus võimalus, et poistel ei jääks hooaeg vahele ja nad saaksid jalgpalluritena edasi areneda. Igas vanusegrupis ei ole maaklubil võimalus Eesti noorte meistrivõistlusteks võistkonda kokku saada ja nii ongi sellised käigud asjade loomulik käik”. Läänemaa Jalgpalliklubi noortetreener Aavo Tomingas:”Mul on väga hea meel, et Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi head ja tehnilised mängijad meiega saavd liituda. Meie saame tugevamaks ja poistele anname võimaluse mängida. See on meeldiv koostöö. Heade mängijate vastu ei ole kunagi midagi”. Läänemaa Jalgpalliklubiga on liitumas poiste B2 Eesti noorte meistrivõistlustel mängivad Kristjan Kadakas, Karl Mäger ja Rivo Oosim. Neist Kadakas ja Mäger on Eesti noortekoondise kandidaadid. Neljas noor, kes tõmbab käesoleval hooajal selga Läänemaa JK särgi on Reno Mark. Tema hakkab mängima Läänemaa JK C2 võistkonnas. Võsistkonna treener Mart Pulst:”No Reno vastu ei saa küll kuidagi olla. Kindlasti on temal võistkonnas kandev roll. Tere tulemast meie võistkond. See on väga hea ja suur tänu, et selline võimalus on.”
Lõuna-Läänemaa JK treener Jaanus Getreu:” Meie lapsed on aegade jooksul siirdunud mängima näiteks Tallinna FC Florasse, Tallinna Kalevisse, Pärnu vaprusesse, FC Kuressaarde jne. Need neli on esimesed, kes hakkavad esindama teist Läänemaa jalgpalliklubi. See on meeldiv, et meie kahe klubi koostöö on jõudnud uude etappi. Usaldan oma poisid heade treenerite kätte”

Jaanus Getreu

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments