Haapsalu algkool tähistas oma 175 aastast sünnipäeva

Kaia Ansip

kaia.ansip@gmail.com

Reedel, emakeelepäeval sai Haapsalu algkool 175 aastaseks, kool tähistas sünnipäeva suure peoga, mis järgnes nädala kestnud konverentsile, kus lapsed esitasid uurimusi kooli tähelepanu väärsete vilistlaste kohta.

Igal klassil oli uurimisteema, mis varieerus kuulsate vilistlastest poliitikute, kirjanike, muusikute ja sportlastega. Esimene klass uuris vilistlasi, kes praegu koolis õpetajatena töötavad.

Konverentsil esitati oma uurimuse tulemus kas powerpoint-ettekandega või siis isegi mininäidendina. „Ettekanded olid armsad, õpetajate ja õpilaste koostööst võib tõesti sündida imesid,“ rääkis direktor Malle Õiglas, kellele meeldis väga see, et lapsed ainult ei uurinud inimeste kohta läbi ajakirjanduse vaid võtsid nendega ise ühendust, kas siis skaipi või telefoni teel.

Reedesel sünnipäeva peol tavapärast kontserti ei olnud, algkooli lapsed ise ei esinenud sest tegelesid korraldamisega, laval olid Nikolai kooli 3 klassi lapsed oma näidendiga ja algkooli vilistlased põhikoolist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
5 dollars
10 aastat tagasi

wow, awesome post. Cool.