Detailplaneeringu avalikustamine

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu Linnavalitsus võttis 29.01.2014 istungil korraldusega nr 62 vastu Kastani tn 28, 30, 36 kruntide vahelise ala detailplaneeringu Haapsalus.

Planeeringu eesmärk on kavandada olemasolevate korterelamute piirkonda lisaparkimisalad. U 3400 m² suurusele planeeringualale, majadevahelisele õuealale, põhiliselt reformimata riigimaale, on kavandatud 62 parkimiskohta. Peale selle on kavandatud 39 parkimiskohta planeeringualaga külgnevale munitsipaalomanduses tänavamaale.

Planeeringuga kavandatakse parkimiskohad, liikluskorraldus, kõnniteed, pinnakatted, tänavavalgustus jms. Uute hoonete ehitamist planeeringuga ei kavandata.

Detailplaneeringuga tehakse ettepanek muuta üldplaneeringut, reformimata riigimaale on planeeritud sihtotstarve transpordimaa, mitte elamumaa.

Argepo OÜ koostatud detailplaneering avalikustatakse ajavahemikul 7.03.–3.04.2014. Planeeringuga saab tutvuda Haapsalu linnavalitsuse fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17, reedeti kl 8–16.30 ning Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

Info telefonil 472 5316.

Haapsalu Linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
DMV Virginia Practice Test
10 aastat tagasi

Major thankies for the article post. Awesome.

PTU Options Mastery
10 aastat tagasi

This is one awesome blog.Much thanks again. Really Cool.

online business
10 aastat tagasi

Muchos Gracias for your blog.Much thanks again. Will read on…