Anvar Samost taandab end “Olukorrast riigist” juhtimisest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Anvar Samost

Ajakirjanik Anvar Samost (pildil) teatas täna, et taandab ennast rahvusringhäälingu populaarse raadiosaate „Olukorrast riigis“ juhtimisest, vahendab BNS.

Samost tõstatas eelmisel pühapäeval raadiosaates idee hakata koguma allkirju selle vastu, et sundida peaminister Andrus Ansipit loobuma Sotši olümpiamängudele sõitmisest.

„Pärast aktsiooni algust on ajakirjanikud küsinud mult, kas ma astun mõnda erakonda ning ma ei saa salata, et see kiusatus on olemas ning viimastel päevadel on see süvenenud,“ kirjutas Samost täna sotsiaalmeedias tehtud postituses.

Samosti sõnul otsustas ta seni, kuni plaanid lõpuni selged, taandada ennast raadiosaadete juhtimisest rahvusringhäälingus.

Möödunud aasta novembris lahkus Samost Postimehe vastutava peatoimetaja ametikohalt, tuues põhjenduseks eriarvamused ajalehe uute omanikega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ehhe
10 aastat tagasi

Lääne Elus on ka kolmandik sisukamaid ajakirjanikke kui Samost. aga see näitab – kes kõva häälega möliseb, see saab areenile…nii lihtne see ongi!