Eesti epeenaiskond sai MK-etapil Dohas kaheksanda koha

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Helen Nelis-Naukas
Foto: Helen Nelis-Naukas / arhiiv

Eesti epeenaiskond koosseisus Julia Beljajeva, Irina Embrich, haapsallanna Kristina Kuusk (pildil) ja Erika Kirpu sai Dohas peetud MK-etapil kaheksanda koha. Otsustavas kohtumises jäädi torgetega 40:45 alla Ukrainale, edastas vehklemisliit.

Kaheksandikfinaalis oli Eesti torgetega 45:30 parem Lõuna-Korea naiskonnast.

Veerandfinaalis pidi Eesti dramaatilisel moel tunnistama Rumeenia paremust. Eesti juhtis Rumeenia vastu veel 39:32 ja 43:39, kuid vastaste ankrunaine Ana Maria Branza näitas viimases minimatšis suurepärast vehklemist ja eestlannadel tuli vastu võtta valus 44:45 kaotus.

Pääsul kuue parema hulka kaotati Venemaale.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
make money online
8 aastat tagasi

Great, thanks for sharing this blog post.Much thanks again. Keep writing.