Ettevõtjad ja linnajuhid arutasid vanalinnas toimuvat

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Linnapea Urmas Sukles, muuseumide sihtasutuse juht Anton Pärn ja kultuurikeskuse juhataja Gülnar Murumägi eilsel kokkusaamisel. Foto: Arvo Tarmula
Linnapea Urmas Sukles, muuseumide sihtasutuse juht Anton Pärn ja kultuurikeskuse juhataja Gülnar Murumägi eilsel kokkusaamisel. Foto: Arvo Tarmula

Eilsel Haapsalu linnajuhtide kohtumisel vanalinna ettevõtjatega arutati linna valmisolekut suveks, aga ka talveks, kevadeks ja sügiseks.

Haapsalus sündivaist asjust on kindel, et suvel hakkab linnas ringi sõitma ratastel rong. Inimestele lõbusõitu tegevat rongi hakkab haldama Läänemaa muuseum, rongi marsruut on veel lahtine, edastas linna pressiesindaja Tõnu Parbus. Kindel on ka see, et niipea, kui on piisavalt külma, alustab linn Kodanike torni juurde liuvälja ehitust.

4. jaanuaril peetava vene laada jaoks andis linnavalitsus loa Karja tänava sulgemiseks sõidukitele Saue tänavast kuni Ehte ringini.

Vanalinna peatänava suvise sõidukitele sulgemise osas on linn seisukohal, et Karja tänavat kinni ei panda.

Pikemalt saab vanalinna ettevõtjate ja linnajuhtide räägitust lugeda laupäevasest paberlehest.

Järgmine kord saavad ettevõtjad ja linnajuhid kokku 8. jaanuaril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments