Noorteturniirid võitis Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lõuna-Läänemaa JK võitjad nii nooremast kui ka vanemast vanusegrupist. Foto: Maarika Mäger
Lõuna-Läänemaa JK võitjad nii nooremast kui ka vanemast vanusegrupist. Foto: Maarika Mäger

Lihulas said teisel advendipühal Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi korraldatud saaliturniiridel kokku noored jalgpallurid, et mängida jõuluturniiride karikatele.

Kokku toimus kaks turniiri. Hommikupoolikul selgitasid paremad 2001. aastal sündinud noorsportlased ja pärastlõunal algas turniir 1999. aastal sündinud jalgpalluritele. Kokku osales 11 võistkonda kuuest klubist enam kui 100 noore jalgpalluriga.

Esimest korda klubi korraldatud üritustest võtsid osa ka hiidlased, Kärdla linnameeskonna noored.

Nooremate poiste pallilahingud olid täis emotsioone ja mängulusti. Mängud olid huvitavad ja võistkonnad näitasid tehnilist ja kiiret jalgpalli. Kõikidele võistkondadele jagus väravaid ja tabelisse ka punkte.

2001–2002 sündinud poiste turniiri võitis koduseinte toetusel Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi: Juhan Johannes Raudsik, Virgo Vallik, Rivo Oosim, Reno Mark, Rocco Mõtt, Kevin Reidar Bachaus, Kauri Filippov. Nemad ei kaotanud turniiril ühtegi kohtumist.

Hõbemedalid võitsid PSK Alexela ja pronksmedalid Läänemaa JK noored. Esikolmikule järgnesid Palivere SK ja Virtsu kool. Turniiri resultatiivseim oli Rivo Oosim 7 väravaga.

Vanemate poiste jalgpallilahingud olid väga pingelised. Nägi korras tehnikat, häid taktikalisi lahendusi, väravavahtide imelisi tõrjeid. Palju kohtumisi lõppesid üheväravalise vahega. See kõik näitab võistkondade võrdsust.

Eraldi tuleb esile tuua Kärdla poiste südi mängu oma naistreeneri (!) juhendamisel ja väikese 60 õpilasega Virtsu kooli esinduskoosseisu häid etteasteid.

Ka vanemate poiste turniiril õnnestus võit koju jätta. Võitis Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi: Veiko Kleinod, Kristjan Kadakas, Rasmus Nikkel, Joosep Bork, Karl Mäger, Rocco Mõtt, Reno Mark, Rivo Oosim, Kevin Kiviselg, Rainer Kleinod. Teise koha saavutas Läänemaa jalgpalliklubi I ja kolmanda Läänemaa jalgpalliklubi II võistkond. Järgnesid Kärdla LM I ja Kärdla LM II ning Virtsu kool.

Turniiril lõid parimatena 7 väravat Karl Mäger Lõuna-Läänemaa JKst ja Joonas Alekand Läänemaa JKst.

Treeneritena juhendavad oma võistkondi: Jaanika Küttim Kärdlas, Aavo Tomingas ja Mart Pulst Läänemaa JKs, Väino Munskind Paliveres, Jaanus Getreu Lõuna-Läänemaa JKs ja Virtsus. Kohtunik oli Žan Vjazemski.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments