Algasid Rannarootsi Läänemaa korvpallimeistrivõistlused

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

7. detsembril algasid Rannarootsi Läänemaa korvpallimeistrivõistlused. Osaleb 8 võistkonda, meister selgub kevadeks, kirjutas Marek Pragi Läänela kodulehel.

Põhiturniiril mängivad kõik meeskonnad omavahel läbi. Põhiturniiri 4 paremat meeskonda pääsevad poolfinaalidesse. Ülejäänud 4 selgitavad välja kohad 5-8. Meistrivõistlusi korraldab SK Haapsalu koostöös Spordiliit Läänela, AS Maag Lihatööstuse ja Haapsalu linnavalitsusega.

Esimese vooru tulemused

SK Haapsalu ja Tradilo/ABC mängu võitis Haapsalu 96:77. Võitjate resultatiivsemad olid Gejor Ender 35 ja Silver Tuisk 16 punktiga. Tradilo meeskonna resultatiivsemad olid Oliver Tammsalu 31 ja Mart Lumeste 21 punktiga.

Lihula ja Risti mäng lõppes tulemusega 51:96. Hästi komplekteeritud Risti dikteeris kogu kohtumist ega andnud Lihulale mingit võimalust. Lihula meeskond võitles südilt viimaste sekunditeni. Risti resultatiivseimad olid Martin Tõrv 20 ja Mathias Liias 14 punktiga. Lihula parimad olid Mairo Kanter ja Egert Kallaste 12 punktiga.

Nõva ja KK Askus mäng lõppes 60:58. See oli päeva põnevuslahing mulluse meistri Nõva ja hiidlaste KK Askuse vahel. Kordamööda minimaalse eduga juhtinud meekonnad pakkusid põnevust lõpuni. Nõva resultatiivseimad olid vennad Raiko ja Reno Orumaa vastavalt 19 ja 16 punktiga. KK Askuse parimad olid Karl Holm ja Heikki Pukk 12 punktiga. Heikki Pukk võttis ka 12 lauapalli.

Cipax AS ja Läänemaa Spordikool lõpetasiud tulemusega 90:62. Läänemaa Spordikooli noored kasvandikud alustasid kohtumist suurepäraselt. Paanikasse sattunud Cipaxi mängijad nägid suurt vaeva, et saada kohtumine enda kontrolli alla. Palju parema suhtumisega mängu suhtunud noored pidasid sammu endast vanemate ja kogenenumate vastu kolm veerandaega.

Lõpuks sai saatuslikuks suur pallikaotuste arv ja kehv visketabavus. Cipax sai raske 90:62 võidu. Cipaxi resultatiivseimad olid Ragnar Koppel 24 ja Andre Ojasild 12 punktiga. Läänemaa Spordikooli parimad olid Karl-Markus Mäesalu 14 ja Ott Kõiv 9 punktiga.

Järgmine voor peetakse 21. detsembril samuti Wiedemanni spordihoones.

Marek Pragi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments