Siiri Sisask: “Vajame lastele 1000 paari sokke ja 1000 paari kindaid”

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lauljanna Siiri Sisask kutsub käsitööharrastajaid kuduma vaesuspiiri elavatele lastele jõulupakkidesse sokke, kindaid, mütse ja salle.

Siiri Sisaski eestvedamisel Raplas tegutsev heategevuslik taaskasutuskeskus SVFond tahab teha jõuludeks lastele kingitusi. “Vajame kokku 1000 paari sokke ja 1000 paari kindaid. Suurused on alates beebist kuni 18aastaste noorteni, kuid eriti on kudumid oodatud kooliealistele,” selgitas Sisask Õhtulehele.

Üleeilseks oli annetatud 200 paari sokke ja 50 paari kindaid. Juhul, kui kellelgi on lõnga üle ja see rakendust ei leia, on seegi oodatud – siis saab lõnga kudujatele edasi anda, edastas laulja üleskutse.

Oodatud on ka muud uued ja kasutamata esemed, mis võiksid lastele tarvilikuks osutuda ja mida saaks kingitustesse lisada: seebid, šampoonid, hambapastad, hambaharjad, käterätikud, joonistustarbed, lauamängud, raamatud jms, soojad pidžaamad, sukkpüksid või muud riideesemed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments