Politsei ootab kodanikupäeval külla

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kodanikupäeval, 26. novembril avavad Haapsalu politseijaoskond, kordon ning kodakondsus- ja migratsioonibüroo uksed ja ootavad kõiki huvilisi oma tegemistega tutvuma.

Kõigile, keda huvitab sisejulgeolek avatakse Haapsalu politseijaoskonna uksed kell 13. Ees ootab ekskursioon Lossiplatsi ajaloolises majas. Politseinikud on lahkesti nõus näitama, kuidas tuvastatakse joovet ja mõõdetakse kiirust. Tutvustatakse kriminalistide töövahendeid ja „siili“. Soovi korral näeb politseiautot seestpoolt, ilma et peaks sellest väljuma protokolliga. Kõik on oodatud kaasa võtma häid mõtteid, kuidas muuta meie ühist elukeskkonda turvalisemaks.

Piirivalvurid ootavad külalisi juba kella 10st. Kohaletulnud saavad ülevaate piirivalvurite tööst ja kasulikke juhtnööre päästevarustuse kasutamiseks. Lisaks saab tutvuda dokumendikontrolli vahenditega ja loomulikult oodatakse, et külalised oleksid varmad kaasa mõtlema, kuidas saab igaüks panustada mereturvalisusesse.

Kodakondsus- ja migratsioonibüroo Haapsalu teenindussaal on avatud kella 19ni. Teeninduses saab teha dokumentide vahetusega seonduvaid toiminguid ja küsida kõike dokumentidega seonduvat oma ala parimatelt professionaalidelt.

Ekskursioonidele politseijaoskonnas ja kordonis on vaja eelnevalt registreerida. Seda saab teha 22. novembrini e-postiaadressil marika.haller@politsei.ee või telefoni teel 473 2830

Tulge ja veetke meeleolukas kodanikupäev politseinike seltsis! Tulge üksi, klassi või sõpruskonnaga!

Kristi Kais

Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments