Detailplaneeringu vastuvõtmine ja avalikustamine

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu linnavalitsus võttis 30.10.2013 istungil korraldusega nr 673 vastu F. R. Kreutzwaldi tn 13 krundi detailplaneeringu Haapsalus.

Guru Projekt OÜ koostatud detailplaneering arvestab eskiislahenduste avalikel aruteludel tehtud ettepanekuid. Planeeringuga nähakse ette 3060 m² suuruse tootmismaa krundi jagamine neljaks elamumaa sihtotstarbega krundiks ja üheks transpordimaa sihtotstarbega krundiks. Planeeritud üksikelamukruntidele on kavandatud ehitusõigus, arhitektuursed hoonestustingimused kuni kahekorruselise üksikelamu ja ühe ühekorruselise abihoone ehitamiseks. Juurdepääsuks planeeritud elamukruntidele ja F. R. Kreutzwaldi 11 krundile on kavandatud tupiktänavalõik. Määratud on kommunikatsioonide põhimõttelised asukohad, parkimise ja heakorra põhimõtted.

Detailplaneering teeb ettepaneku muuta linna üldplaneeringut ja määrata planeeritava krundi sihtotstarbeks väikeelamumaa.

Detailplaneeringu avalik väljapanek ajavahemikul 15.11.–12.12.2013 Haapsalu linnavalitsuse (Posti tn 34, Haapsalu) fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17, reedeti kl 8–16.30.

Detailplaneeringuga saab tutvuda Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments