Torm võib hommikul peatada laevaliikluse saartega

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ilmaennustuste kohaselt täna öösel saabuv torm võib tõsiselt häirida laevaliiklust Väinamerel ja selle ajutiselt ka katkestada, Väinamere Liinid palub reisijatel selle võimalusega arvestada.

Tormiga kaasneb veetaseme järsk tõus – Rohukülas asuv mereseirejaam prognoosib veetaseme tõusuks Väinamerel kuni 78 cm üle nulltaseme. See takistab Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul sadamates laevade laadimist ja lossimist.

“Prognoosi kohaselt on tormi kõrghetk Väinamerel teisipäeva öösel ja varahommikul, mistõttu esimesed väljumised võivad ära jääda,” teatas Hiiuväin.

Hiiuväina sõnul tehakse laevaliikluse jätkumise osas otsused jooksvalt, tegelikust olukorrast lähtuvalt. Reisijail palutakse jälgida operatiivselt sadamatest tulevat infot www.tuulelaevad.ee vahendusel. Veebilehel uuendatakse infot ka varahommikul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
torm
10 aastat tagasi

tormi pole õigupoolest ollagi, ega ta siia seekord jõuagi. Ärge elu seismajätmisega kiirustage!

vastus
10 aastat tagasi

Eks iga lapsevanem teab kas saadab lapse kooli/lasteaeda või mitte.Ja ega see esimene sügis ega torm pole et paanitseda.Äkki ei tulegi mingit tormi

Küsimus
10 aastat tagasi

Ennustatava tormi kõrgaega jääb laste koolimineku aeg. Kas lapsed ikka peavad ekstreemsetes oludes kodust välja minema või võetakse vastu mingi ühine otsus?

jeebus!
10 aastat tagasi
Reply to  Küsimus

ei otsusta sinu eest keegi. ise otsustad. oma aju ja arunatukesega.