Kirjalik enampakkumine

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lihula Vallavalitsus müüb kirjalikul enampakkumisel Lihula vallas Lihula linnas asuva Lasteaia 4–8 korteriomandi, kinnistusraamatu registriosa nr 2609732 (üldpind 31,7 m², üks tuba, 317/5153 mõtteline osa 1500 m² suurusest kinnistust, katastritunnus 41201:004:0061) alghinnaga 1400 (üks tuhat nelisada) eurot.

Enampakkumisest võivad osa võtta kõik füüsilised ja juriidilised isikud, kes esitavad korraldajale kinnised ümbrikud, millele on kirjutatud „Kirjalik enampakkumine” ja on märgitud enampakkumisele pandud objekti nimetus ja asukoht (Lihula, Lasteaia 4–8, Lihula vald), hiljemalt 21. oktoobril kell 10 Lihula Vallavalitsusse aadressil Jaama 1, Lihula linn, Lihula vald. Pakkumine peab sisaldama:

1) täielikke andmeid pakkuja kohta (füüsilise isiku puhul nimi, isikukood või sünniaeg, elukoht ja aadress; juriidilise isiku puhul nimi, registrikood ja asukoht) ja kontaktisiku sidevahendi numbrit;
2) nõusolekut osalemiseks enampakkumises esitatud tingimustel ja müüdava vara ostmiseks enampakkumisel kehtestatud tingimustel;
3) dokumente enampakkumises osalemiseks ettenähtud osavõtumaksu ja tagatisraha tasumise kohta;
4) sõnade ja numbritega kirjutatud pakutud ostusummat;
5) pakkumuse tegemise kuupäeva, esitaja allkirja, juriidilise isiku ja füüsilise isiku esindaja puhul volikirja.

Tagatisraha suurus on ükssada nelikümmend (140) eurot ja osavõtumaksu suurus kakskümmend (20) eurot. Enampakkumise tagatisraha ja osavõtumaks peab olema laekunud Lihula Vallavalitsuse arvelduskontole nr 10602005099006 SEB, 221034639226 SWEDBANK, või vallavalitsuse kassasse hiljemalt 21. oktoobril kell 10.

Enampakkumiste avamine toimub 21. oktoobril Lihula Vallavalitsuses aadressil Jaama 1, Lihula linn, Lihula vald, algusega kell 11.

Tagatisraha võetakse arvesse enampakkumise võitjaga müügilepingu sõlmimisel, teistele enampakkumises osalejatele tagastatakse tagatisraha nende poolt näidatud pangaarvele 5 kalendripäeva jooksul, arvates enampakkumise toimumise tulemuse kinnitamisest. Osavõtumaksu ei tagastata. Kirjalike pakkumuste võrdsusel eelistatakse pakkujat, kelle pakkumus on registreeritud varasema kuupäeva ja kellaajaga. Juhul kui enampakkumise võitja loobub müügilepingu sõlmimisest, tunnistatakse enampakkumine nurjunuks. Pretensioonid ja kaebused enampakkumise toimumise kohta esitada Lihula Vallavalitsusele 3 tööpäeva jooksul, arvates enampakkumise toimumise päevast.

Enampakkumise võitjaga sõlmitakse notariaalne müügileping hiljemalt kolme kuu jooksul, arvates enampakkumise tulemuste kinnitamisest Lihula Vallavalitsuse poolt. Notaritasu tasub ostja. Müügilepingu sõlmimise aluseks on Lihula Vallavalitsuse korraldus enampakkumise tulemuste kinnitamise kohta. Ostuhind kuulub tasumisele rahas enne müügilepingu sõlmimist.

Lihula Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
giay da nam cao cap
10 aastat tagasi

Wow, great blog article.Really thank you! Really Great.

girls sandals
10 aastat tagasi

Thanks so much for the blog.Really looking forward to read more. Really Great.

DMV Virginia Practice Test
10 aastat tagasi

Looking forward to reading more. Great article post.Much thanks again. Much obliged.

weebly.com
10 aastat tagasi

Say, you got a nice article.Really looking forward to read more. Will read on…

fx range traders review
10 aastat tagasi

Thanks-a-mundo for the blog article.Really thank you! Want more.

server storage rack
10 aastat tagasi

A big thank you for your blog post.Really looking forward to read more. Great.

Los Angeles
10 aastat tagasi

Looking forward to reading more. Great article.Thanks Again. Great.

trade advisor pro software
10 aastat tagasi

Major thankies for the article.Really thank you! Will read on…

PTU Options Mastery
10 aastat tagasi

Muchos Gracias for your blog. Really Great.

million hits secret scam
10 aastat tagasi

I loved your article post.Really thank you! Cool.