0

Taebla tööstusala detailplaneeringu avalik arutelu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kolmapäeval, 25. septembril kell 14 on Taebla vallavalitsuse nõupidamiste ruumis Taebla tööstusala detailplaneeringu avalik arutelu, sest avaliku väljapaneku ajal esitati ettepanekuid detailplaneeringu muutmiseks.

Detailplaneeringuga kavandatakse Nurme ja Tööstuse tänava äärsete kinnistute liitmist, naaberkinnisasjade piiride muutmist, hoonestusalade suurendamist ja liikluskorralduse määramist. Detailplaneeringuga saab tutvuda valla kodulehel.

Taebla vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz