0

Keskkonnaameti matkapäev “Tere, sügis!”

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Keskkonnaamet kutsub kõiki huvilisi sügisesele matkapäevale „Tere, sügis!”

Läänemaal matkatakse 28. septembril Nõva kandis Loode–Eesti kaitsealadel. Külastatakse Nõmmemaad, Veskijärve karjääri, Nõva kirikut ja sadamat, RMK Nõva looduskeskust, Allikjärve ja Peraküla randa. Matka juhendavad Silja Silver ja Ave Huugen. Buss väljub Haapsalu Veekeskuse eest kell 10. Tagasi jõutakse 16 paiku. Matk on tasuta, vajalik on eelregistreerimine.

Selga mugavad, ilmastikukindlad riided ja jalanõud. Matkal peetakse koos piknikku, osalejatel kaasa võtta oma leivakott ja jook.

Lisainfo ja registreerimine: Ave Huugen, tel 504 7219, ave.huugen@keskkonnaamet.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz