Kasari sprindil tegid head sõitu noored läänlased

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kolmanda Kasari rahvasprindi stardis oli pühapäeval Läänemaalt 10 võistlejat.

Kasari võistlusega sai lõpu Hepa Premia Cup. Kohal olid sarja kõigi klasside liidrid.

Läänlastele oli pingeline seis kahes klassis, SU ja 2WD–S, aga meie võistlejaid oli ka 2WD–V klassis.

2WD–S klassis oli kolmel mehel võimalus Hepa sari võita. Lõpuks sai esimest hooaega 2WD–S klassis sõitev Sander Siniorg võidu nii Kasari sprindil kui ka üldarvestuses.

Meie meestest oli stardis Valmar Gilden ja Marko Kukuškin, kes tulid 14 sõitja seas 3. ja 6. kohale. Sarja kokkuvõttes oli Kukuškin kolmas ja Valmar Gilden kuues.

2WD–V klassis oli rajal 15 võistlejat. Läänlased Rutmar Raidma ning Virtsu vennad Rico ja Lauri Rodi tulid vastavalt 9.,11. ja 7. kohale. Aasta kokkuvõttes oli Raidma 11., Lauri Rodi 14. ja Rico Rodi 20.

SU klassi esikolmikul Rainer Meusil, Kalle Kruusmal ja Martin Juhel oli kõigil võimalus võita. Esimeses voorus said Kruusma ja Meus küll 1. ja 2. aja, aga takistuse riivamise eest saadud 10 trahvisekundit kukutas nad viimaste hulka. Teise vooru võitis Meus Kruusma ees.

Kuna esimese vooru oli võitnud Madis Kruusma, käis pingeline sõit ka kolmandas voorus, mille võitis Meus, kes sai ka sarja üldvõidu. Kalle Kruusma sõit sujus kolmandas voorus, 600 m enne lõppu jäi käigukastis kaks käiku korraga sisse.

Kalle Kruusma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments