Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 39 varavastast kuritegu, neist 34 vargust (1 eluruumidest, 4 sõidukitest).

Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 7 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 3 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 376 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 8 piirirežiimi rikkumist.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
3. juunil kella 10 ja 11 vahel varastati Paides Aiavilja tänaval asutuse garderoobis mobiiltelefon. Kahju on 89 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
3. juunil kella 21 ja 21.30 vahel löödi Pärnus Riia maanteel maja hoovis 61-aastast meest.

Vargused
1. juuni kella 9 paiku avastati, et Pärnus Tähe tänaval on tungitud garaažidesse ja varastatud erinevaid varuosasid. Kahju on 2000 eurot.

21. mail kella 17 ja 22 vahel varastati Pärnus Papiniidu tänaval ehitusplatsilt erinevaid elektrilisi tööriistu ning juhtmeid. Kahju on 3454 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
1. juunil kella 8 paiku löödi Kuressaares Tallinna tänaval 33-aastast meest.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
4. juunil kella 16 ajal teatati politseile, et Graniidi tänava korteris tungiti kallale 45-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 55-aastane mees.

4. juunil kella 16.40 ajal teatati politseile, et Lühikesel jalal tungiti tüli käigus kallale 37-aastasele mehele.

Vargused
4. juunil avastati, et Rannamäe teele pargitud matkabussist on varastatud erinevat olmeelektroonikat, riideid, sularaha, dokumente ja muid esemeid. Kahju kokku 8100 eurot.

4. juunil varastati Staadioni tänavalt järelevalveta jäetud mapp, milles oli tahvelarvuti, rahakotid sularahaga ning dokumendid. Kahju kokku 2415 eurot.

4. juunil avastati, et Suur-Sõjamäe tänaval varastati katlamajast murutraktor. Kahju kokku 1200 eurot.

Harjumaa

Vargus
3. juunil avastati, et Viimsi alevikus ettevõtte territooriumil seisnud paadist on varastatud kaardiplotter, käsiraadiojaam, binokkel, tööriistakast ja muid esemeid. Kahju kokku 1130 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 3. juuni õhtul lõi tuttav naabrimees Tartus Kastani tänava korteris teist, tekitades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Lööja toimetati esialgu kainenemisele.

Vargused
4. juunil ajavahemikul kell 14–15.15 varastati Tartus Turu tänava ostukeskuse kaupluses mobiiltelefon Nokia 700. Kahju on 200 eurot.

30. mail varastati Tartus Kaunase pst korterist sülearvuti Asus koos kotiga, kaasaskantav raadio ja kaks CD-d. Kahju on 438 eurot.

2. juuni õhtul kella 21 ajal varastati Tartus Turu tänaval saabuvate busside peatuskohas seljakott koos seal olnud riiete ja esemetega. Kahju on 770 eurot.

Ajavahemikul 20. mai kuni 2. juuni varastati Tartus Sinika tänava garaažist 20 000 eurot.

Valgamaa

Vargused
Ööl vastu 4. juunit murti Valgas Kungla tänaval sisse kuuri ja varastati haualatern ja kõlar.

Ajavahemikul 31. mai kuni 3. juuni varastati Valgas Kase tänaval kinnisel territooriumil asuva alajaama tagant puidust trummel koos 200 m kaabliga ning veel 20 m kaablit. Kahju on 600 eurot.

Viljandimaa

Vargus
Ööl vastu 31. maid ajavahemikul keskööst kuni kella 1.30 varastati Viljandis Väiksel tänaval toast mobiiltelefon Samsung Galaxy. Kahju on 200 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimine
25. mail kella 17 ajal võtsid kaks tundmatut meest vägivalda kasutades Kohtla-Järvel Mõisa teel 32-aastaselt mehelt mobiiltelefoni väärtusega 209 eurot.

Vargus
3. juunil varastas tundmatu noormees Narvas Kreenholmi staadioni jooksuraja äärde jäetud jalgratta. Kahju on 150 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments