Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 52 varavastast kuritegu, neist 24 vargust (1 eluruumidest, 2 sõidukitest).

Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 3 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht, tuvastati 3 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 256 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
24. mail kella 1.30 ajal löödi Haapsalus Posti tänaval meelelahutusasutuse läheduses 28-aastast meest.

Vargused
16. mail kella 8 ja 9 vahel varastati Noarootsi vallas Rooslepa külas ettevõtte elektritrafo. Kahju on selgitamisel.

23. mail kella 3.30 ajal varastati Nõva vallas Vaisi külas mahutist kütust. Kahju on 270 eurot.

22. mail kella 7.35 ja 14.55 vahel varastati Haapsalus Kuuse tänaval asutuse jalgrattahoidlast jalgratas. Kahju on 245 eurot.

Ajavahemikul 22.–23. mai varastati Oru vallas Keedika külas alajaamast trafo. Kahju on 2000 eurot.


Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
22. mail löödi Pärnus Kivi tänaval korteris 53-aastast naist.

Vargused
Ajavahemikul 11.–13. mai varastati Pärnus Lõhe tänaval abihoonest kaks jalgratast. Kahju on 260 eurot.

Ajavahemikul 22.–23. mai varastati Pärnus Nurme teel maja hoovist kaubik. Kahju on 500 eurot.

23. mail varastati Sauga vallas Kilksama külas sõidukitest kütust. Kahju on 550 eurot.

23. mail kella 1.55 ajal varastati Pärnus Aida tänaval kauplusest kaks jalgratast. Kahju on selgitamisel. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 30-aastase mehe.


PÕHJA PREFEKTUUR

Kehalised väärkohtlemised
23. mail kella 6.30 ajal teatati politseile, et Valli tänava lõbustusasutuses tungiti kallale 22-aastasele mehele.

23. mail kella 20.35 ajal teatati politseile, et Ehitajate tee asutuses tungiti kallale 22-aastasele naisele.

23. mail kella 20.45 ajal teatati politseile, et Viru väljakul asuvas poes tungiti kallale turvatöötajale. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 20-aastane mees.

24. mail kella 3.20 paiku teatati politseile, et Liivamäe tee korteris tungiti kallale 38-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 32-aastane mees.

Vargused
23. mai öösel varastati Paasiku tänaval seisnud autolt peeglid, parkimisandurid ja iluliistud. Kahju kokku 2179 eurot.

23. mail varastati Põhja puiestee korterist sularaha 6000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
24. mail kella 00.30 paiku teatati politseile, et Vasalemma vallas Rummu aleviku korteris tungiti kallale 27-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 28-aastane mees.

Vargused
23. mail avastati, et Sauel Tule tänava maja keldrist on varastatud tööriistakohver koos tööriistadega ja telk. Kahju kokku 280 eurot.

23. mail avastati, et Padise vallas on ehitusobjektilt varastatud kaevupump ning vaskvardaid ja –kaablit. Kahjusumma on täpsustamisel.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine
21. mail lõid kolm isikut Põltsamaa vanas kinohoones mehele rusikatega korduvalt näo ja keha piirkonda põhjustades talle füüsilist valu ja kehavigastusi.
,
Vargus
23. mail varastati Jõgeval Aia tänava kauplusest mobiiltelefon. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
23. mail lõid kolm isikut Puhja alevikus Viljandi teel 19-aastasele noormehele rusikatega näo piirkonda, pudeliga pea ja keha piirkonda ning põhjustasid seeläbi kannatanule kehalisi vigastusi.

Vargused
21. mail varastati Tartus Anne tänava kiirtoitlustuskoha juurest lukustamata tumepunast värvi naiste jalgratas. Kahju on 150 eurot.

23. mail varastas 47-aastane mees Tartus Rebase tänava kauplusest alkoholi kogusummas 233 eurot. Turvatöötajad pidasid kauplusest põgenenud kuriteos kahtlustatava mehe parklas kinni ning said ühe kotitäie alkoholi tema käest tagasi, teise kotitäie pudeleid viskas mees vastu asfalti puruks.

Valgamaa

Vargus
23. mail murti Palupera külas sisse talu kõrvalhoonesse ning varastati muruniiduk Stiga Collector, murutrimmer, mootorsaag, aiakäru, saeketid, kanister, õli ja bensiini. Kahju on 845 eurot.

Viljandimaa

Vargus
19. mail varastati Pärsti vallas Puiatu külas Erikooli tänava maja koridorist puidust uks ja kokkupandav redel. Kahju on 200 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
23. mai õhtul löödi Rakveres Laada tänaval maja korteris noaga 48-aastast mees. Kahtlustatavana peeti kinni 32-aastane mees.

Vargused
23. mail varastati Haljala alevikus Tallinna maanteel õppeasutuse juurest kaks jalgratast ning jalgrattakiiver. Kahju on 750 eurot.

23. mai öösel varastati Tapal Valgejõe puiesteel maja keldrist trumlil pikendusjuhe, elektriline paadimootor, sõiduauto aku, sõduriseljakott, plastist kast kalastustarvetega ning kaasaskantav lamp. Samuti varastati elektritrell koos kohvri ja trelli otsikutega, ketaslõikur ja vana seljakott. Kahju on 483 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
23. mail varastati Narvas Rahu tänaval maja korterist kaks mobiiltelefoni ning kuldehteid. Kahju on 3631 eurot.

23. mail varastati Narvas Joala tänaval maja korterist sülearvuti. Kahju on 680 eurot.

23. mail varastati Kohtla-Järvel Järveküla teel kaubanduskeskuse juurest jalgratas. Kahju on 233 eurot.

23. mai öösel varastati Püssis Metsa tänaval garaažist mootorsaag, trell, ketaslõikur ning elektrijuhtmeid. Kahju on 450 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments