0

Detailplaneeringu vastuvõtmine

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linnavalitsus võttis 8. mai istungil korraldusega nr 309 vastu Tulbi põik 3, 5, 16 kruntide ja lähiala detailplaneeringu Haapsalus.

Planeeritava ala suurus on u 19 500 m². Planeeringuga nähakse ette tootmismaakruntide jagamist. Planeeritud hoonestamata kruntidele määratakse ehitusõigus kuni kahekorruselise üksikelamu ja korterelamu ehitamiseks. Planeeringuga antakse haljastuse, heakorra, juurdepääsude, parkimise ja tehnovõrkudega varustamise põhimõtted.

Detailplaneeringuga tehakse ettepanek muuta üldplaneeringut, osa tootmismaast saab sihtotstarbe elamumaa.

Detailplaneering avalikustatakse ajavahemikul 21. maist 17. juunini. Planeeringuga saab tutvuda Haapsalu linnavalitsuse fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17, reedeti kl 8–16.30 ning Haapsalu linna kodulehel. Info telefonil 472 5316.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz