Keskkonnaamet laseb koostada Matsalu rahvuspargi interaktiivse teejuhi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Keskkonnaamet kuulutas välja riigihanke Matsalu rahvuspargi interaktiivse teejuhi koostamiseks, teatas BNS.

Hanke eesmärk on koostada Matsalu rahvusparki tutvustav interaktiivne teejuht, mis on kättesaadav kõigile huvilistele internetis ning mida saab kasutada ka õppevahendina koolitunnis.

Matsalu interaktiivne teejuht kasutab rahvuspargi staatilist kaarti, millel on elektrooniliselt klõpsatavad objektid ja teemad. Klõpsamisel avaneb aken objekti või teema üldise infoga ja selle juures on omakorda klõpsatavad teemad.

Klõpsamisel saab külastaja lugeda täiendavat infot loodus- või kultuuripärandi objektide kohta, mida illustreerivad samas aknas asuvad ja avanevad heli- ning videosalvestised, samuti fotod. Kokku on kaardil 24 objekti või teemat.

Hanke eeldatav maksumus ilma käibemaksuta on 14 860 eurot. Pakkuja peab olema viimase kolme aasta jooksul täitnud vähemalt ühe lepingu, mille eesmärgiks oli info- ja telekommunikatsioonivahendite abil haridusliku sisuga õppematerjalide valmistamine.

Hankelepingu sõlmimise kriteerium on madalaim hind ja pakkumisi riigihankel osalemiseks ootab keskkonnaamet 17. mail kella 11-ni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments