0

Läänemaa jalgpalliklubi kaotas Rapla Atlile

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa Jalgpalliklubi pidas 19. aprillil kell 19:00 oma esimese Eesti meistrivõistluste III liiga kohtumise, kui sõideti külla Rapla JK Atlile, kellelt võeti vastu 2:6 kaotus.

Kohtumine algas väravaterohkelt. Esimese kümne minutiga lasi Läänemaa Jalgpalliklubi endale individuaalsetest eksimustest kaks väravat lüüa. 15. minutil vastas Läänemaa Dmitri Andrejevi väravast ning 21. minutil viigistas mänguseisu Vladislav Šikirjavõi.

Enne esimese poolaja lõppu lasi Läänemaa Jalgpalliklubi jälle kaks väravat ning puhkusele mingi 2:4 kaotusseisus.

Teisel poolajal suudeti tekitada vaid mõned üksikud ohtlikud momendid ning paremad võimalused kuulusid Rapla JK Atlile, kes ka teise poolaja lõpuks veel kaks väravat lõi.

Läänemaa Jalgpalliklubi peab oma järgmise mängu ning ühtlasi ka esimese kodumängu 28. aprillil kell 12:00 Haapsalu kunstmuruväljakul FC Lelle vastu.

Läänemaa Jalgpalliklubi: 1. Erik Merilaine, 3. Bert Rotberg, 7. Aleksandr Molkov, 8. Leonid Bragin (64. min 87. Mart Pulst), 9. Martin Viilma, 10. Sander Kruus, 12. Aleksandr Kovtun (59. 6. Raiko Tähhe), 13. Dmitri Andrejev (46. min 11. Tarvo Manni), 15. Aare Avila, 20. Vladislav Šikirjavõi, 37. Rener Uibopuu.

Bert Rotberg

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz