0

Võrkpalli rahvaliiga võitis Oru SC/Lääne Teed

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa  võrkpalli 2013. aasta rahvaliiga kõige kirkamad medalid võitis Oru SC/Lääne Teed, kes finaalis oli veenva ülekaaluga 3:0 (geimid 20, 10, 6) parem Noarootsi meeskonnast. Pronksmedalikohtumises alistas võrkpallimeeskond Oru Noored 3:0 (17, 23, 15) Ridala Välgu.

Kui medalimängud olid küllaltki ühepoolsed, siis märksa tasavägisemad olid poolfinaalid. Esimeses poolfinaalis oli Noarootsi seisuga 3:2 (21,-23,-19, 23, 12) üle Ridala Välgust ja Oru SC/Lääne Teed 3:0 (24, 21, 16) üle Oru Noortest.

Mullu võitis Läänemaa Rahvaliiga Risti.

Rahvaliiga 2013. aasta meistermeeskonnas mängisid Lauri Lilleoks, Pavel Sõtsov, Raigo Niils, Margus Krips, Reno Orumaa, Georg Paaliste, Tanel Küünarpuu, Raivo Priske, Ervin Paaliste ja Peep Lumeste. Liiga parimaks mängijaks valiti Pavel Sõtsov.

Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz