Laiküla loodusala kaitsekorralduskava koostamise avalikkuse kaasamise koosolek

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Keskkonnaamet teatab, et valminud on Laiküla hoiuala ja Laiküla väike–konnakotka püsielupaiga (Laiküla loodusala) kaitsekorralduskava eelnõu perioodiks 2013–2022.

Kaitsekorralduskava on alusdokument kaitsekorralduslike tööde planeerimiseks, elluviimiseks ja rahastamiseks. Kaitsekorralduskavaga kirjeldatakse ala eesmärgiks olevaid loodusväärtusi, nende mõjutegurid ja kaitsemeetmed ning koostatakse tegevuste tabel, kus on määratletud vajalikud tegevused koos tõenäolise läbiviimise aja ning maksumusega.

Kaitsekorralduskava koostaja on OÜ Keskkonnakorraldus.

Kaitsekorralduskava koostamise raames korraldatakse teine kaasamiskoosolek 19. aprillil kell 14 Rõude külamajas. Tutvustatakse kava koostamise protsessi, ajakava ja ala väärtusi. Koosolekul oodatakse osalejate ettepanekuid kaitsekorralduslike tegevuste kohta.
Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad, kohalike omavalitsuste esindajad ja teised asjast huvitatud.

Info: OÜ Keskkonnakorraldus, Sixten Kerge, tel 5680 6104, sixten@keskkonnakorraldus.ee või Keskkonnaamet, Anni Kurisman tel 472 4729, anni.kurisman@keskkonnaamet.ee.

Tööd rahastatakse „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007–2013” ja sellest tuleneva „Elukeskkonna arendamise rakenduskava” prioriteetse suuna „Säästva keskkonnakasutuse infrastruktuuride ja tugisüsteemide arendamine” meetme „Looduse mitmekesisuse säilitamine” programmi „Kaitsekorralduskavade ja liikide tegevuskavade koostamine looduse mitmekesisuse säilitamiseks” alusel Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments