Ridala põhikooli 5. klassi suitsuprii plakat pälvis tunnustuse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ridala põhikooli 5. klassi plakat
Ridala põhikooli 5. klassi plakat

Kooliõpilastele suunatud ennetusprogrammi “Suitsuprii klass” ühe osana toimunud plakatikonkursil tunnistati kolmanda koha vääriliseks Ridala põhikooli 5. klassi plakat.

11. veebruarist kuni 11. märtsini peetud plakatikonkursi parimad tööd tulid sel aastal Antsla gümnaasiumist ja Tallinna Pae gümnaasiumist.

“Konkursile ootasime plakateid teemal “Vanem, ole eeskujuks!” koos teemakohase lause või loosungiga,” ütles konkursi korraldaja, tervise arengu instituudi projektijuht Reelika Viitamees. Ta täpsustas, et konkurss on mõeldud neile klassidele, kes osalevad ka tänavusel “Suitsuprii klassi” programmis.

Konkursile laekus 201 plakatit.

Plakateid hindas tervise- ja turundusvaldkonna spetsialistidest koosnev žürii, kes jälgis sõnumi selgust, mõjuvust, idee uudsust, plakatlikkust ja teostuse kvaliteeti. Töid hinnati kahes vanuseklassis.

Võidutööd 4.–8. klasside kategoorias:

I koht – Tallinna Pae gümnaasiumi 6. klass
II koht – Lüllemäe põhikooli 7. klass
III koht – Ridala põhikooli 5. klass

Võidutööd 9.–12. klasside kategoorias:

I koht – Antsla gümnaasiumi 12.b klass
II koht – Kohtla-Järve ühisgümnaasiumi 9.a klass
III koht – Tartu Veeriku kooli 9.a klass

Esimese koha võitnud klassid saavad preemiaks ühisürituse korraldamiseks 320 eurot, teise koha võitjad 200 ja kolmanda koha võitnud klassid 130 eurot.

Parimate tööde ideid kasutab tervise arengu instituut järgmise aasta suitsuprii programmi plakati ja muude materjalide väljatöötamisel.

Võidutöid saab vaadata siin.

Suitsuprii klassi konkursil osaleb tänavu üle Eesti 214 kooli 842 klassi 14 167 õpilasega.

Läänemaalt osalevad peale Ridala põhikooli klassid Oru koolist, Kõmsi lasteaiast-algkoolist, Nikolai koolist, Palivere põhikoolist, Kullamaa keskkoolist, Haapsalu linna algkoolist ja Haapsalu gümnaasiumist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments