0

Detailplaneeringu algatamine

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu Linnavalitsus algatas 26.03.2013 istungil korraldusega nr 200 F.R.Kretzwaldi tn 13 kinnistu detailplaneeringu.

Planeeringu eesmärk on määrata kinnistule ehitusõigus ja hoonestustingimused kuni kolmekorruseliste elamute ehitamiseks. Planeeringuga antakse heakorrastuse, haljastuse, juurdepääsude, parkimise ja tehnovõrkudega varustamise põhimõtteline lahendus. Planeeritava ala suurus on 3060 m². Algatatav detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.

Kuna planeeringu algatamisega ei kavandata tegevust, mis oleks olulise keskkonnamõjuga KeHJS § 33 lg 1 p 3 mõistes, samuti ei sisalda detailplaneeritav tegevus KeHJS § 6 lg 2 toodud tegevusvaldkondi, mille puhul tuleb kaaluda keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadust, otsustati mitte algatada F.R.Kretzwaldi tn 13 kinnistu detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist.

Planeeringu algatamise ettepaneku tegi Haapsalu Linnavalitsusele kinnistu omanik Favorte OÜ.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz