Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 49 varavastast kuritegu, neist 42 vargust (4 eluruumidest, 10 sõidukitest).

Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 6 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 374 väärtegu.

Möödunud nädala jooksul registreeriti üks euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 5 välismaalast, tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused
Ööl vastu 17. märtsi varastati Sauga vallas Kilksama külas Tammiku teel majast mobiiltelefon. Kahju on 288 eurot.

Ajavahemikul 18. veebruarist kuni 19. märtsini varastati Surju vallas Valga–Uulu maantee ääres majast elektrikaableid, ehitustööriistu ja muid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Järvamaa

Vargus
Ööl vastu 19. märtsi varastati Paide vallas Suurpalu külas asutuse territooriumil elektrimootoreid ja muid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargused
18. märtsil kella 23 paiku jäeti maksmata Märjamaa vallas Tallinna–Ikla maanteel asuvast tanklast tangitud 52 liitri diislikütuse eest.

Ööl vastu 19. märtsi varastati Kehtna vallas Kehtna alevis laudakompleksist mitmesuguseid metallist esemeid. Kahju on kokku 500 eurot.

Ööl vastu 19. märtsi varastati Järvakandi vallas Järvakandi alevikus Tallinna maanteel traktorist 160 liitrit diislikütust. Kahju on 202 eurot.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
19. märtsil kella 19 paiku teatati politseile, et Alevi tänava korteris tungiti kallale 55-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 56-aastane mees.

19. märtsil kella 19.30 ajal teatati politseile, et Paadi tänava lõbustusasutuses tungiti kallale 28-aastasele naisele.

Vargused
19. märtsil avastati, et Tartu maanteel asuvast ilusalongist on varastatud kaks aparaati. Kahju kokku 12500 eurot.

Politseile teatati, et 18. märtsil varastati Suur-Ameerika tänava korterist sülearvuti, akutrell, erinevaid väärisesemeid, riideid ja dokumente. Kahju kokku 2430 eurot.

19. märtsil varastati Tartu maantee parklas seisnud kaubikust spordikott, milles oli tahvelarvuti, riideid ja muid asju ning sülearvutikott, milles oli sülearvuti koos lisavarustusega. Kahju kokku 1781 eurot.

Harjumaa

Vargus
19. märtsil varastati Viimsi vallas Haabneeme alevikus parkimisplatsil seisnud autolt neli ratast. Kahju kokku 2500 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 17. märtsil lõi kannatanu tuttav mees Mustvees 16-aastast tütarlast näkku, põhjustades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse.

Valgamaa

Vargus
19. märtsil teatati, et ajavahemikul 8.–11. märts varastati Palupera vallas Lutike külas kinnistul seisnud kahe metsaveotraktori paakidest 350 l diislikütust. Kahju on 353 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
19. märtsil varastati Vinni vallas Pajustis Jõe tänaval sõiduki Scania kütusepaagist 150 liitrit diislikütust väärtusega 210 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 18.–19. märts tungiti Sillamäel Kesk tänaval sõiduautosse Volkswagen ja varastati navigaator ning tööriistu. Kahju on 380 eurot.

20. märtsi öösel lõhuti Narvas Tallinna tänaval kaupluse ukseklaas ja tungiti abiruumi, kust varastati õlut. Kahju on 150 eurot.

20. märtsi öösel lõhuti Narvas Uusküla tänaval kaupluse ukseklaas ja varastati sigarette, alkoholi ning kõnekaarte. Kahju on 464 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments