0

HKHK osaleb kutseharidusvõistlusel “Noor meister” 10 võistlejaga

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu kutsehariduskeskus osaleb 8.–9. märtsil Tallinnas toimuvatel kutsemeistrivõistlustel “Noor meister” infoboksi ja kümne võistlejaga, kes esindavad kooli kuuel alal:

Tisler – Ergo Orumaa
Ehitusviimistleja – Kristo Rüütalu
Ehituspuusepp – Oskar-Joonatan Lemmik, Ailan Polberg
Müürsepp – Aimar Mänd ja Erik Taganõmm
Majutusteenindus – Elisa Ausmeel ja Andra Sreiberg
Infotehnoloogia – Sven Liivalaid ja Sten-Silver Ots

Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimuv “Noor meister 2013” koondab kaheks päevaks Tallinna kogu kutsehariduse. “Noorel Meistril” toimuvad kutsemeistrivõistlused, töötoad, kutseharidusmess ja seminarid õpetajatele.

Kutsemeistrivõistlustel võtavad mõõtu pea 300 kutseõppurit 21 erialal. Uuendusena toimuvad mõlemal päeval töötoad, kus külastajad saavad erinevaid elukutseid oma käega proovida. Kutseharidusmessil saavad kõik huvilised tutvuda ametikoolide õppimisvõimalustega. Sissepääs on külastajatele tasuta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz