0

Töötukassal valmis kodulehe mobiiliversioon

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Töötukassal valmis esimene etapp kodulehe mobiiliversioonist: http://m.tootukassa.ee.

Esimeses etapis saab mobiilist operatiivselt jälgida ja otsida endale sobivaid tööpakkumisi töötukassa iseteeninduskeskkonnas ning saata need enda e-postile. Tööpakkumisi saab otsida märksõna, piirkonna, ametivaldkonna, haridustaseme ning tööaja põhjal. Samuti leiab mobiiliversioonist töötukassa esinduste kontaktid.

Mobiiliversiooni kasutades tekkivad mõtted ja tähelepanekud saab edastada tagasiside vormilt, mis avaneb üleval paremas nurgas oleva nupuga “Tagasiside”.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz