1

Ekspress kirjutab läänlannast tüürimehest

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eesti Ekspress kirjutab Martnast pärit Angela Soobast, kes juba mõned päevad “roolib” Läänemere suurimat reisilaeva.

Haapsalu I keskkooli lõpetanud Sooba on Tallinna ja Helsingi vahel kurseeriva Silja Euroopa vanemtüürimees, kes hoiab laeva rooli mitme tunni vältel, kui laev on sadamast lahkunud ja kapten oma kajutisse kaptenitöid tegema läinud.

Enne seda oli Angela Sooba aasta jagu Tallinna–Helsingi liinil sõitnud Baltic Printsessi vanemtüürimees ja töö kaubalaevadel on teda viinud mitmele poole maailma.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pikemat lugemist
Pikemat lugemist
wpDiscuz