0

Novosjolov tuli Doha turniiril kolmandaks

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Doha turniiri esinelik (Novosjlolov vasakult kolmas). Foto Katari vehklemisföderatsioon
Doha turniiri esinelik (Novosjlolov vasakult kolmas). Foto Katari vehklemisföderatsioon

Nikolai Novosjolov sai Kataris Dohas peetud meeste epeevehklemise GP-etapil kolmanda koha. Poolfinaalis tuli tal alla vanduda venelasele Anton Avdeevile 15:12.

Maailma esinumber Novosjolov oli põhiturniiri avaringis parem Taipei esindajast Chi-Chu Wangist. Teel veerandfinaali alistus Novosjolovile järjestikku kaks ukrainlast: 32 parema hulgas Jevgeni Myrgorodskyi 15:11 ja kaheksandikfinaalis Dmitriy Karuchenko 15:10. Veerandfinaalis oli Novosjolov torgetega 15:14 parem itaallasest Diego Confalonierist, vahendab vehklemisliidu kodulehekülg.

GP-etapivõidu teenis ungarlane Gabor Boczko. Lisaks Novosjolovile sai kolmanda koha prantslane Alexandre Blaszyck.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz