Kogu Eesti politseisündmused

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 86 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 56 varavastast kuritegu, neist 52 vargust (7 eluruumidest, 6 sõidukitest).

Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 2 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 305 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 6 välismaalast, tuvastati 4 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist, 2 salakaubavedamise juhtumit.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
Ajavahemikul 2011. aasta sügis kuni 10. jaanuar 2013 varastati Martna vallas Kurevere külas talust sularaha. Kahju on 6159 eurot.

Pärnumaa

Vargused
14. jaanuaril tungiti Pärnus Väike-Kuke tänaval kortermaja abihoonesse ja varastati erinevaid elektrilisi tööriistu. Kahju on 850 eurot.

15. jaanuaril tungiti Pärnus Karja tänaval eramu abihoonesse ja varastati tööriistakohver. Kahju on 300 eurot.

15. jaanuaril varastati Pärnus Raba tänaval ettevõtte abihoonest survepesur. Kahju on 300 eurot.

15. jaanuaril tungiti Pärnus Lubja tänaval eramusse ja varastati külmkapp, fotoaparaat ning metallist toru. Kahju on 340 eurot.

Ajavahemikul 27. detsember kuni 13. jaanuar tungiti Paikuse alevikus Kooli teel abihoonetesse ja varastati erinevaid esemeid ning küttepuid. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 20. detsember kuni 13. jaanuar tungiti Häädemeeste vallas Majaka külas suvemajja ja abihoonesse ning varastati alkoholi ja tubakatooteid. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
12. jaanuaril kella 13 ja 15 vahel löödi Järvakandi alevikus Rahu tänaval trepikojas 58-aastast meest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
15. jaanuaril kella 23.40 paiku teatati politseile, et Liikuri tänava korteris tungiti kallale 55-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 55-aastane mees.

Vargused
15. jaanuaril avastati, et Läänemere teel seisnud autost on varastatud muusika- ja navisüsteem ning muid esemeid. Kahju kokku 1020 eurot.

15. jaanuaril varastati Endla tänava parklas seisnud autost seljakott kahe sülearvuti ja riietega. Kahju kokku 1190 eurot.

15. jaanuaril varastati Põdrakanepi tee eramust väärisesemeid. Kahju kokku 1930 eurot.

Harjumaa

Vargus
Ööl vastu 15. jaanuari varastati Keilas Ülejõe teel asuvast ettevõttest kassaaparaat koos sularahaga ning erinevaid kaupu. Kahju kokku 430 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 12. jaanuaril ründas tuttav naine Tartus Riia tänaval teist, tekitades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustusi.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
Ajavahemikul 14.–15. jaanuar varastati Väike-Maarja vallas Triigi külas garaažist gaasikeevitus, ketaslõikur ning akutrelli komplekt. Kahju on 1170 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 6.–15. jaanuar varastati Sillamäel aiandusühistu Družba territooriumilt metallist trepp. Kahju on 100 eurot.

Ajavahemikul 14.–15. jaanuar varastati Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval parklasse pargitud laadurist 140 liitrit diislikütust ning veoautost 80 liitrit diislikütust. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 14.–15. jaanuar varastati Kohtla-Järvel Tervise tänaval raviasutuse kabineti ooteruumist elektriradiaator. Kahju on 100 eurot.

Sündmused piiril
15. jaanuaril kell 7.20 peeti Narva-2 piiripunktis Eestisse sisenemisel kinni 40-aastane naine, kes püüdis üleriiete alla peidetuna tuua Eestisse 56 pakki Vene Föderatsiooni maksumärkidega sigarette. Isik anti koos kaubaga üle Ida maksu- ja tollikeskuse esindajale.

15. jaanuaril kell 7.30 peeti Narva-2 piiripunktis Eestisse sisenemisel kinni 34-aastane naine, kes püüdis üleriiete alla peidetuna tuua Eestisse 28 pakki Vene Föderatsiooni maksumärkidega sigarette. Isik anti koos kaubaga üle Ida maksu- ja tollikeskuse esindajale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments