0

Ristil on täna looduskaitseala ja hoiuala kaitsekorralduskava arutelu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Keskkonnaamet algatas Marimetsa looduskaitseala, Marimetsa–Õmma hoiuala ning Tõlva kaljukotka püsielupaiga ja Õmma metsise püsielupaiga (Marimetsa–Õmma linnu- ja loodusala) kaitsekorralduskava koostamise, täna kell 14 toimub Risti vallavalitsuses avalikkuse kaasamise koosolek.

Oodatud on maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud.

Kaitsekorralduskavaga kirjeldatakse alade eesmärgiks olevaid loodusväärtuseid, nende mõjutegurid ja kaitsemeetmed ning koostatakse tegevuste tabel, kus vajalikud tegevused on määratletud koos tõenäolise läbiviimise ajaga ning maksumusega. Kaitsekorralduskava koostab Pärandkoosluste Kaitse Ühing (PKÜ).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz