Kanal 2 keelab Telsetil oma programmi edastamise

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaabellevifirma Telset kliendid ei saa alates 1. detsembrist jälgida Kanal 2 programmi, põhjuseks on kaabellevifirma soovimatus leppida kokku telekanali edastamise tingimustes, teatas Kanal 2 pressiesindaja Heili Klandorf.

Kanal 2 peadirektori Urmas Oru sõnul on läbirääkimised kaabellevifirmaga Telset jõudnud ummikusse ja seetõttu jäävad kannatajateks lihtsad televaatajad.

“Alustasime Elektroonilise side seaduse muudatuse valguses juba aegsasti läbirääkimisi kaabellevifirmadega, ent Telset valis kokkuleppe otsimise asemel venitamise ja vingerdamise tee,” kirjaldas Oru tekkinud probleemi põhjuseid. Seetõttu ei jäänud telekanalil Oru kinnitusel muud üle, kui peatada Kanal 2 edastamine Telseti võrgus kuni kokkuleppele jõudmiseni. “Muidugi pole meil selle üle hea meel, et Telseti klientidel jääb edaspidi Kanal 2 programm nägemata, seal hulgas ka näiteks pühapäevane “Tähed jääl” finaal-show,” märkis Oru. “Vabandame nende vaatajate ees, kes on Telseti kliendid, kuid antud olukorras on põhjus siiski kaabellevifirma soovimatuses oma kliente hästi teenindada.

Võimaliku lahendusena pakub telekanali juht Telseti klientidele välja kas kaabellevioperaatori vahetuse või tavalise digiboksi kasutamise.

Riigikogu võttis 18. oktoobril vastu Elektroonilise side seaduse muudatuse, millega telekanalitele anti õigus küsida kaabellevioperaatoritelt oma programmide levitamise eest tasu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Elli
11 aastat tagasi

Kanal 2 on ülbeks läinud. Kui sellel kanalil poleks nii palju vaatajaid, ehk siis rahuneks kanal 2-e inimesed maha.. Telset on kvaliteetne ja mina loobun pigem kanal 2-est kui telsetist. Ja pealegi, kuidas saab nii ootamatult telekanali kinni lülitada? Isegi, kui see kinni pannaksegi, siis oleks vaja ehk kohanemisaega?

Pime
11 aastat tagasi

Kas ma hakkan ka nüüd nägema???
Vähemalt kanal 2 te.

võibolla
11 aastat tagasi

mulle vastati ka infotelefomnis, et näen. tahaks ka tõde.

Televaataja
11 aastat tagasi

Telseti infotelefon vastab, et Kanal 2 näitamine jätkub. Kus on tõde?

Anonüümne
11 aastat tagasi
Reply to  Televaataja

hakab kül

khm
11 aastat tagasi

Ja miks Telsetile sõna pole antud? Tahaks nende poolset selgitust..