Haapsalu gümnaasiumis tuleb laupäeval heategevuslik kadrilaat

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu gümnaasiumi traditsioonilise heategevuslaadaga kogub koolirahvas sel aastal taas raha mitmete vajalike asjade jaoks.

Kui eelmisel aastal osteti laadal kogutud rahaga uusi raamatuid kooli raamatukokku, sulgpallireketid ja peeglid tütarlaste WC-desse, siis tänavu kogutakse raha taas raamatute, aga ka sulgpallivõrgu, lauatennisereketite ja -pallide, õppemängude, algklasside kappidesse nagide ja gümnaasiumi jõuluballi jaoks.

Algklasside huvijuht Liia Lees ütles, et laada ettevalmistustega on hõivatud nii õpilased, õpetajad kui ka lapsevanemad. Näiteks on kolmel reedel koos käinud õpetajad viltinud päkapikke, kindaid ja järjehoidjaid.

“Õhtuti on koolimajas saginat,” ütles Lees.

Laat algab laupäeval kell 11 ja kestab kella 15ni. Lisaks ostmisele saab külastada erinevaid töötube, kuulata esinejaid, juua tass kohvi ja süüa kooki hubases kohvikus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments