1

Viimane päev spordi aastapreemia kandidaatide esitamiseks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Veel täna saab esitada kandidaate spordi aastapreemiale.

Läänemaa spordipreemia konkursi eesmärk on tähtsustada, tunnustada, tõsta esile ja tutvustada üldsusele spordivaldkonnas tegutsevaid isikuid, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt mõjutanud ja kaasa aidanud spordi arengule kohalikul, maakondlikul või riiklikul tasandil ning kes on andnud olulise panuse Läänemaa spordi edendamisele 2012. aastal.

Kandidaate võivad esitada valla- ja linnavolikogud ja –valitsused, kultuuri-, haridus-, jt asutused, mittetulundusühingud, seltsid, klubid, ühendused, kollektiivid ja üksikisikud. Kandidaat ise end üles seada ei saa.

Läänemaa spordinõukogul on õigus jätta sobivate kandidaatide puudumisel preemia välja andmata.

Kandidaadid tuleks esitada: ulle.lass@lmv.ee. Lähemalt saab lugeda siit.

Preemia antakse üle spordiliit Läänela korraldataval parimate austamise tseremoonial 18. jaanuaril 2013.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
žan
žan

soovin kantiteerida

wpDiscuz