Hiiumaa liinil hakkas kehtima talvegraafik

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Rohuküla–Heltermaa parvlaevaliin läks tänasest, 29. oktoobrist üle talvisele sõidugraafikule.

Talvegraafikus hakkab olema senisega võrreldes nädalas 40 reisi vähem. Reisid väljuvad enamasti kummastki sadamast neljatunnise intervalliga, mis on sarnane sagedus varasemate aastatega.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treiel märkis, et tänavu olid sügisgraafikud tänu kommertsreisidele esmakordselt varasemast tihedamad.

“Tegime omal ettevõtmisel igal nädalal 28 reisi rohkem, kui riigi tellitud graafikus ette nähtud,” selgitas Treiel. “Täiendavad reisid õigustasid end, sest septembris sõitis liinil pea 10% sõidukeid rohkem kui mullu samal ajal. Reisijatel oli võimalik valida rohkemate väljumiste vahel ning võimalus laevast maha jääda oli väike. See on teenuse tase, mida Väinamere Liinid soovib oma klientidele pakkuda. Loodetavasti liigub ka riigi tellimus talvegraafikute osas suunas, mis lubab tagada saartega kvaliteetse ühenduse.”

Hiiumaa liini teenindavad parvlaevad Hiiumaa ja Regula.

Sõidugraafikud on üleval Väinamere Liinide kodulehel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments