Oru meeskond tuli heategevuslikul Öövollel teiseks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Oru mehed said Öövollel tubli teise koha. Foto: Kadi Paaliste
Oru mehed said Öövollel tubli teise koha. Foto: Kadi Paaliste

Laupäeva öösel Tallinnas Kalevi spordihallis toimunud Credit24 Rahvaliiga korraldatud heategevuslikul Öövollel saavutas teise koha Oru SC / Lääne Teed võrkpallimeeskond.

Esmakordselt peetud võistlusele pääsesid Oru võrkpallimehed loosi tahtel – osalevast kuuest meeskonnast neli loositi kõigi Credit24 Rahvaliiga hooajale registreeritute seast.

Õhtul kella 9st kella 2ni kestval võistlusel võitis Oru oma alagrupis riigikogu meeskonda ja võrkpalliklubi Kramp ning läks finaalis kokku klubiga Valts, kellele jäädi alla 0 : 2.

Oru meeskonna sidemängija Georg Paaliste ütles tulemuse kohta, et alati saab paremini. “Mäng oli natuke krobeline,” hindas ta. Tegemist oli meeskonna esimese võistlusega sel hooajal.

Hõlpsasti saadi jagu riigikogulastest, tasavägisem oli mäng klubiga Kramp.

Riigikogulasi esindasid näiteks Rannar Vassiljev, Rainer Vakra, Marko Pomerants ja Jüri Ratas, lisaks nende mängiv treener rannavõrkpallur Rivo Vesik.

“Üks mees platsil ei tee midagi,” kommenteeris Paaliste Vesiku vastu mängimist.

Võistlusel osales ka 6 naiskonda. Rahvaliiga võistkondadele pakkusid lisaks riigikogulastele konkurentsi veel spordiajakirjanike meeskond ja kaks kuulsuste võistkonda.

Öövollel läbi viidud heategevusliku loterii ja oksjoni tulud lähevad kevadel U-16 Eesti meistriteks pärjatud Kärdla ÜG / Hiiumaa VK poistele uue varustuse soetamiseks ja treeningute toetuseks.

Oru meeskonna koosseisus mängisid Lauri Lilleoks, Margus Krips, Siim Siht ja Georg Paaliste, lisaks kaks mängijat Tallinnast. Kaks korda nädalas Oru kooli võimlas koos käiv meeskond tuli Läänemaa meistrivõistlustel möödunud hooajal neljandaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Lauri.
11 aastat tagasi

Mängijate nimekirjast jäid välja Aivar Kaljur ja Sven Õispuu. Vabandused siitpoolt.