Euroopa parim noor kokk Krestina Õun näitas oma oskusi “Terevisioonis”

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Krestina Õun. Foto: arhiiv
Kuula artiklit, 0 minutit ja 46 sekundit
0:00 / 0:46
Krestina Õun. Foto: arhiiv

Täna hommikul näitas Euroopa parima noore koka tiitliga pärjatud haapsallanna Krestina Õun ETV “Terevisioonis”, kuidas valmistada šokolaadi mousse’i ehk šokolaadivahtu.

“Terevisiooni” kodulehel saatelõiku ja retsepti veel ei ole, ETV omasaated pannakse arhiivi vaatamiseks välja eetrisolekule järgneva tööpäeva jooksul.

Krestina Õun pälvis Euroopa parima noore koka tiitli eelmisel nädalal Belgias toimunud kutsemeistrivõistlustel EuroSkills.

Artikkel jätkub peale reklaami

Haapsalust pärit Õun lõpetas kutsehariduskeskuse koka erialal 2011. aastal. Praegu töötab ta Tallinnas restoranis Tchaikovsky.

Reklaam