0

Ugala mängib täna Haapsalus “Kalmistuklubi”

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Jaanus Laagriküll/Ugala
Foto: Jaanus Laagriküll/Ugala

Täna mängib Viljandi draamateater Ugala Haapsalu kultuurikeskuses tragikomöödiat “Kalmistuklubi”.

Ameeriklase Ivan Menchelli humoorikas näidend on lugu armastusest ja sõprusest ning sellest, kuidas kaotusvalu uuesti elurõõmuks muuta. Peaosades näeb Luule Komissarovit, Rita Raavet ja Elle Kulli, teistes rollides Vilma Luike ja Arvi Mägi.

Elle Kull on intervjuus Kroonikale öelnud, et samastub oma tegelaskujuga, aga mitte sada protsenti.

“Kalmistuklubi” tuli lavale 24. märtsil Ugalas. Tegu on kolmanda selle näidendi lavastusega Eesti teatrites – varem on “Kalmistuklubi” lavastatud Eesti Draamateatris ja Vene teatris. Praeguse versiooni lavastaja Allan Kress on öelnud, et võttis lavastuse ette täiesti tühja lehena, vaatamata ka näidendi põhjal tehtud filmi.

Jaak Vausi lavakujundus pälvis kevadel Ugala publikupreemia Kuldõun.

Haapsalu kultuurikeskuse piletikassast öeldi, et tänaõhtusele etendusele on müüdud pea 400 pääset ja kuna saalis on 500 kohta, peaks pileteid jätkuma kõigile soovijaile.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz