2

4. august: Kassidest emotsioonideta

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kassipoeg on teadupärast üliarmas olend ja mõne sellise surm tekitab pisaraid rohkem kui pommirünnak kauges sõjakoldes. Seepärast võib varjupaiga töötajaile tõesti tunduda, et nelja kassipoja surmast suure uudise kirjutamine on juhtunu ülevõimendamine.

Aga meie uudise põhjus ei ole mitte haledus kassipoegade vastu, vaid kahtlus, et Haapsalu loomade varjupaigas levivad liiga vabalt viirushaigused, mis jäävadki kassipoegi surmama, kui sellele tähelepanu mitte pöörata. Sellisel varjupaigal, kus on loomal ohtlikum kui tänaval hulkudes, ei ole mõtet. Seepärast kutsume häid inimesi üles tuleval laupäeval varjupaika talgutele, et aidata kassipoegadele oma ruum ehitada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Loomaarst
Loomaarst

Viirushaiguste vastu aitab vaktsineerimine palju tõhusamalt kui ehitamine.

kass
kass

kassipoeg kahjuks haigestub enne, kui vaktsiin jõuab kinnistuda ja kaitset pakub. seetõttu ongi nad vaja esialgu eraldada.

wpDiscuz