4. august: Kassidest emotsioonideta

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kassipoeg on teadupärast üliarmas olend ja mõne sellise surm tekitab pisaraid rohkem kui pommirünnak kauges sõjakoldes. Seepärast võib varjupaiga töötajaile tõesti tunduda, et nelja kassipoja surmast suure uudise kirjutamine on juhtunu ülevõimendamine.

Aga meie uudise põhjus ei ole mitte haledus kassipoegade vastu, vaid kahtlus, et Haapsalu loomade varjupaigas levivad liiga vabalt viirushaigused, mis jäävadki kassipoegi surmama, kui sellele tähelepanu mitte pöörata. Sellisel varjupaigal, kus on loomal ohtlikum kui tänaval hulkudes, ei ole mõtet. Seepärast kutsume häid inimesi üles tuleval laupäeval varjupaika talgutele, et aidata kassipoegadele oma ruum ehitada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Loomaarst
11 aastat tagasi

Viirushaiguste vastu aitab vaktsineerimine palju tõhusamalt kui ehitamine.

kass
11 aastat tagasi
Reply to  Loomaarst

kassipoeg kahjuks haigestub enne, kui vaktsiin jõuab kinnistuda ja kaitset pakub. seetõttu ongi nad vaja esialgu eraldada.