0

Suvevollet juhivad Aive Aljaste ja Lauri Lilleoks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Credit24 suvevolle 3. etapil Taeblas võitis naiskond, mille koosseisu kuulusid Ly Märss, Kaire Kuura, Anu Ljubimova ja Sigrid Sinnep.
Meeskondade turniiri esikoha võistkonnas mängisid Lauri Lilleoks, Margus Krips ja Risto Aasa.

Credit24 suvevolle eripäraks on see, et võistkonnad moodustatakse alati kohapeal vahetult enne iga etapi algust. Sari koosneb kaheksast osavõistlusest, mängitakse teisipäeva õhtuti ja samaaegselt neljateistkümnes eri Eesti paigas. Iga osavõistlus annab mängijale reitingupunkte.

Kolme etapi järel on juhib Läänemaal naiste arvestuses Aive Aljaste, kellel on koos 38 punkti. Teisel kohal on 28 punktiga Ly Märss ja kolmas on 26 punkti kogunud Reelika Smill.
Meeste punktiarvestuses on Läänemaal liidrikohal 35 silmaga Lauri Lilleoks, tabeli teisel, Marko Õunasel on koos 32 ja tabeli kolmandal real asuvatel vendadel Ergo ja Argo Orumaal 30 punkti. Üldse on kolme etapiga Läänemaal reitingupunkte teeninud 18 naist ja 20 meest.

Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz