Lääne Elu paberleht 16. juunil

Madiken

madiken@le.ee

Mihkel on Haapsalu koolireformi veendunud pooldaja, sest kooliastmed on oma kasvatuslikelt eesmärkidelt väga erinevad, seega on ka füüsiline eraldatus tähtis. ARVO TARMULA
Mihkel on Haapsalu koolireformi veendunud pooldaja, sest kooliastmed on oma kasvatuslikelt eesmärkidelt väga erinevad, seega on ka füüsiline eraldatus tähtis. ARVO TARMULA

Ridala vaidleb lastehoiu üle

Ridala vallas võib 24 last sügisel lasteaiakohata jääda, sest volikogu näeb MTÜ Lepatriinu Mängumaa plaanis avada uus päevahoid korruptsiooni.

Kutseharidus lülitugu homsesse

Heido Vitsur kirjutab: IT–kolledžide lõpetanute keskmine palk on tunduvalt kõrgem kui teistel erialadel magistrikraadi lõpetanute oma. See näitab, millise elukutse esindajaid on tegelikult vaja.

Haapsalu tahab ehitada ajaloolise aurulaeva

Aurulaev Haapsallu, kanuumatkad ja uued kaid on üks osa Eesti–Läti turismiprojektist, milles osalevad Läänemaalt arenduskeskus, Rannarootsi muuseum ja kuus mereäärset omavalitsust. Haapsalu linn tahab selle projekti kaudu muretseda ajalooliste jooniste järgi ehitatud aurulaeva, mis on 12,5 m pikk, ligi kolm meetrit lai ja mille süvis on 0,84 m. Laev võiks mahutada 15–20 inimest.

Mihkel Kõrbe, alles 22 ja juba õpetaja!

Ülikoolis juurat õppinud Mihkel Kõrbe (22) tuli läinud sügisel programmi Noored Kooli kaudu Haapsalu gümnaasiumisse ajalooõpetajaks. Pärast esimest kooliaastat on temast saanud ka ühiskonnaõpetuse ja saksa keele õpetaja, klassijuhataja ja Vikerkaare lasteaia saksa keele õpetaja. Ta on väikelinnaelu veendunud pooldaja ja edendaja.

Läänemaa lastel on nüüd oma kodulooõpik

Wiedemanni gümnaasiumi ajalooõpetaja Kalle Lõuna juhtimisel sai kaante vahele Läänemaa kodulooõpik, mille järgi hakkavad Läänemaa lapsed nüüd tundma õppima oma kodukanti.

Linna laulab ja mehed hüppavad perroonil

Kolmapäeval, 20. juunil kell 17.30 algavad „Haapsalu raudteehüpped” – ajaloolisel jaamaperroonil hüpatakse kaugust. Meistrimehed püstitavad perroonile poole meetri kõrguse puitsõrestiku, mille merepoolses otsas on liivaga täidetud maandumiskast.

Neljapäevast neljapäevani: Haapsalu politseijuht Margus Kaldma pidas Lääne Elu jaoks nädal aega päevikut.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments