Lääne Elu paberleht 5. juunil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Õpilaste jaoks on õppetöö Wiedemanni koolimajas lõppenud. Sellest nädalast võtavad võimu üle ehitajad. Foto: Arvo Tarmula
Õpilaste jaoks on õppetöö Wiedemanni koolimajas lõppenud. Sellest nädalast võtavad võimu üle ehitajad. Foto: Arvo Tarmula

Sadamatüli

Haapsalu Grand Holm Marina sadam võib ujuvkaist ilma jääda, sest veeteede ameti hinnangul ohustab see mereliiklust. Veeteede amet leiab, et AS Evore, mille nõukogu esimees on Viktor Siilats, on paigaldanud kai ebaseaduslikult ainsale sügavamale veealale piirkonnas. Siilats aga leiab, et ujuvkai liiklust ei takista.

Wiedemanni koolimajas algab ehitus

Tulevase riigikooli koduks saav Wiedemanni tänava koolimaja muutub kolmapäevast ehitustandriks. Esmaspäeval andis linn hoone Riigi Kinnisvara ASile üle ja sellega linna side koolimajaga ka lõpeb.

Spordibaaside aasta

Haapsalu Spordibaasidel oli mullu hea aasta, sest linnale kuuluv ettevõte sai tavatult palju lisaraha. Kui ehituseks saadud raha välja jätta, jäi ettevõte oma tegemistes siiski miinustesse.

Vormsi karu toimetab jälle

Karu, kelle käpajäljed mai alguses Vormsis avastati, polegi saarelt lahkunud. Ülemöödunud nädalal rüüstas mesikäpp Rumpos mesitaru.

Valge Daam uuel kujul

Valge Daam tuleb uuel ja mängulisel kujul. Tänavu augustis esietenduv Valge Daami legendivariandi on kirjutanud Enn Vetemaa ja Erki Aule. Lugu, kus on põimunud minevik ja tänapäev, räägib Valge Daami lavastamisest.

Sündmusterohke nädalavahetus Haapsalus

Lõppenud nädalavahetus Haapsalus oli sündmusterohke — maakonna laulu- ja tantsupidu, esimene kontorirottide jooks, graafilise disaini festival, Kreegi päevad — see on vaid osa nädalavahetuse ettevõtmistest. Lääne Elust leiab väikese tagasivaate toimunule.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
To grillfest
11 aastat tagasi

Grilli ennast ära.Oleks võinud seitsmes seal olla.Alguses jood süütevedelikku,siis sööd heeringat ja istud oma tagumikuga grillile.Lõpuks käib nihuke pauk et sa ei jõua oma mõttetud kommi siis kirjutada seeeest näeb linn ilusat grillipauku.
Nägemist.

GGx.
11 aastat tagasi

Kindlasti on Siilats kulutanud palju oma sadama tegemiseks. Aga iga merendusega kursis olev hing saab aru,et temas on välja löönud vana mereröövli veri ja kombed. E. maakeeli- see ujuvkai on pandud Veskiviigi sadamasse viiva laevatee sulgemiseks ja konkurendi kiusuks. Tallinna hundiseadused Haapsalus ei kehti ja kaotavad mõlemad.

Grillfest
11 aastat tagasi

see nn toidukultuuri festival oli täielik nali. Ilm ilmaks, aga 6 kodugrillidel sussutajat ühes Lossiplatsi nurgas. Bravo, Sukles!