Maagi tegevjuht Olle Horm läheb Atriasse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Hiljemalt 15. augustist asub Atria Baltimaade uue juhatuse esimehe ja Atria Oyj juhtkonna liikmena ametisse Olle Horm, kes praegu juhib Maag Lihatööstust Taeblas.

“Olle Horm hakkab otse alluma Atria Oyj tegevdirektorile Juha Gröhnile,” teatas pressiesindaja Rait Tuulas. “Hormil on pikaajalised töökogemused lihatööstusest, ta on olnud mitu aastat Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees. Atriasse siirdub Horm Maag Lihatööstuse tegevjuhi ametist.”

„Olle Hormil on suured kogemused toiduaine- ja lihatööstuse alal. Tänu tema mitmekülgsetele oskustele ja kohaliku turu tundmisele oleme nüüd Eesti turul varasemast tugevamad,“ ütles Atria Oyj tegevdirektor Juha Gröhn.

„Atria Baltimaade tegevdirektori amet on mulle kutsealaselt väga huvitav väljakutse ja suurepärane võimalus alustada tööd suures rahvusvahelises toiduainetööstuses. Atria Eesti kaubamärgid on tuntud ja tooted väga hea kvaliteediga,“ sõnas Olle Horm.

Atria Baltimaade praegune tegevdirektor Rauno Väisänen naaseb Atria Soome teenistusse. Tema uuest ametikohast teatatakse hiljem.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments