Läänemaa võrkpallimeister on Kullamaa

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Võitjad. Foto: Andra Kerge
Võitjad. Foto: Andra Kerge

Läänemaa 2012. aasta võrkpalli meistrivõistluse võitis Kullamaa meeskond, kes finaalis alistas Ridala SK geimidega 3:1 (18, 11, -22, 23).

Kolmanda koha kohtumises oli Palivere 3:1 (-23, 14, 15, 9) parem Oru SC võrkpalluritest.

Mänge vilistanud rahvusvahelise kategooria arbiter Mati Koorep tunnustas Läänemaa võrkpalli. Koorepi sõnul sõnul võiksid maakonna kolm paremat meeskonda edukad olla ka Eesti I liigas mängides.

“Tase on sama mis Paide/Türi/Väätsa meeskonnal (esiliiga 4.) ja parem kui Pärnu VK II või Võru SK (esiliiga 5. ja 6. meeskond),” oli võrkpalliga kursis oleva mehe hinnang läänlaste võrkpallialastele oskustele.

Läänemaa 2012. aasta meistrid on Madis Jõgisalu, Kuido Jõgisalu, Keiro Jõgisalu, Keit Jõgisalu, Kajar Laus, Maanus Jõevee, Taavi Roosi, Siim Pärnpuu, Tiit Kolotshev, Aivar Pärnpuu, Tarvo Priimägi ja Hendry Kullamäe. Meeskondade parimateks olid Madis Jõgisalu (Kullamaa), Priit Nukki (Ridala), Aivar Kaus (Palivere) ja Georg Paaliste (Oru).

Mullu olid Läänemaa meistrivõistluste kolmeks paremaks meeskonnaks Palivere, Ridala SK ja Hanila.

Enn Kerge

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments