Püstitati kaks uut noorte tipptulemust käimises

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa kergejõustikuklubi korraldas 11. aprillil käimise sprindivõistluse noortele. Põhilisteks osalejateks olid JK Tempo treeneri Mihhail Jutkini kasvandikud Nikolai koolist ja Aavo Tomingase jalgpallipoisid.

Jutkini õpilased püstitasid U-14 vanuseklassi kaks maakonna tipptulemust 2000 m käimises – poistest käis Ruslan Sergatšov ajaga 10.42,3 ja tüdrukutest Anastasija Skatško 11.34,4. Ruslan ületas endise Ivan Jutkinile kuulunud tipptulemuse minuti ja 11 sekundiga, Anastasija Katre Roosvaldile kuulunud tippmargi 0,6 sekundiga.

1000 m distantsil said 10 osaleja seas kaksikvõidu Haapsalu gümnaasiumi poisid Karel Saarkopli ja Karmo Einmann aegadega vastavalt 6.32,7 ja 6.32,9. Tüdrukutest võitis selle distantsi Nikolai kooli õpilane Jelizaveta Gudina ajaga 7.35,0.

Osaleda lubajaid oli tunduvalt rohkem, aga erinevail põhjustel kohale ei jõutud.

Endel Susi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments