Ühise pingutuse tulemusena valmisid lumest Nublu ja Leo

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eile tähistati Haapsalu noorte huvikeskuse juures lumelinna ehitamise ja lumejalgpalli mängimisega Eesti Vabariigi aastapäeva.

Vesisele ilmale vaatamata oli lumest loomi tulnud meisterdama nii väikeseid kui ka suuri. Lumeloomade ehitusel ulatas väiksematele abikäe vabatahtlik reservpäästerühm, kaitseliit ja naiskodukaitse.

Suppi pakuti neile nobenäppudele, kellele suurest meisterdamisest külm naha vahele puges.

Enne lumeloomade ehitamist võeti mõõtu lumejalgpalli mängimises, kus vastakuti olid teiste seas ka Haapsalu linnavalitsus ja volikogu.

Kuniks ilm lubab, on Haapsalu noortekeskuse ees võimalik imetleda 112 maskotti Nublut, 110 maskotti Lõvi Leod ja teisi vihma trotsivaid lumeloomi.

Eveliis Eek

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Päästeringi noored ehitasid lumest Nublu | Lääne-Eesti Vabatahtlik Reservpäästerühm
12 aastat tagasi

[…] Loe ja vaata lisa: https://online.le.ee/2012/02/24/uhise-pingutuse-tulemusena-valmisid-lumest-nublu-ja-leo/ ja http://laanlane.ee/video/video-noorte-huvikeskuse-%C3%B5uele-kerkis-lumelinn […]