Kutsehariduskeskuse majutusteenindajad võistlesid Promenaadi hotellis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


16. veebruaril toimusid kolmandat korda kutsehariduskeskuse toateenindusvõistlused majutusteeninduse eriala õpilastele Promenaadi hotelli tubades.

Võistlustules oli 19 III kursuse õpilast. Esmakordselt olid võistluste hindajaks majutusteenuste korralduse (MTK11) eriala 10 täiskasvanud õppijat, kellest paljudel on eelnev töökogemus hotellis või läbitud majutusteeninduse eriala.

Võistluse võitjaks tunnistati Kätlin Radik, teiseks tulid Stella Višovan ja Mari-Liis Vahi ning kolmandaks Keili Kurisman ja Leesi Jürman.

Võistlejad said ülesandeks korrastada “klientide poolt segi aetud” numbrituba uute klientide jaoks. Tubades ootasid tüdrukuid ees segiaetud voodid, määrdunud aknad ja peeglid ning tolmu ja liiva täis põrandavaibad. Lisaks käis võistlejatega vestlemas “venekeelne klient”, kes küsis teed raudteejaama. Talle tuli osata anda sobiv ja meeldiv vastus.

Võisteldi kaheliikmelistes meeskondades, ülesanne tuli täita 30 minutiga. Hinnati korrektsust, õigete töövahendite ja töövõtete tundmist, meeskonnatööd ja võõrkeeleoskust. Vene keele oskust klienditeeninduses hinnatakse ka märtsikuus Tartus toimuvatel vabariiklikel majutusteeninduse kutsevõistlustel.

Õpilased valmistasid võistlusteks ette õpetajad Aino Rae ja Krista Põllula.

Kooli vilistlased, kes on eelnevatel aastatel lõpetanud majutusteeninduse eriala, hindavad väga kõrgelt koolist saadud toa- ja puhastusteenindusoskusi, mis annavad eelise tööturul nii kodu- kui ka välismaal.

Aile Nõupuu,
kutsehariduskeskuse arendusdirektor

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments